Oglašavanje

Unutar tima E-volucije vjerujemo da bi oglasi trebali nadopunjavati cjelokupno korisničko iskustvo, umjesto da ga pogoršavaju i usporavaju. Zbog toga potičemo naše oglašivače da dizajniraju svoje oglase koji se uklapaju u cjelokupni dizajn naše web stranice. To našim korisnicima i potencijalnim kupcima pruža čist pregled tokom korištenja web stranice. Ukoliko niste u mogućnosti sami dizajnirati oglas mi vam možemo pružiti i tu uslugu. Tokom dogovora o sponzorstvu pružit ćemo vam jasan uvid mjesta i vremena unutar kojeg će biti pokazan vaš oglas.

Dodatna opcija sponzorisanja:

Sponzorirani postovi. Na naslovnoj stranici možete reklamirati svoju aplikaciju, proizvod ili uslugu kao post na blogu. Jedan od naših autora pisat će o vašem proizvodu kao i bilo koji drugi post na web portalu. Osim što ćemo objavu objaviti na web postu za naše čitatelje, također ćemo podijeliti ovaj post na našim stranicama na društvenim mrežama (Facebook, Instagram i Twitter) kao dio paketa. Isti će se post poslati kao obavijest našim pretplatnicima.

Imajte na umu da ne obrađujemo zahtjeve za sponzorstvo koji nisu tematski vezani za ideju i viziju E-volucija.com web portala.

Za bilo kakve dodatne upite javite nam se na naš mail.